Tempo 15

Iedere dinsdagmiddag verzamelen we om 13u30 bij Rabobank/tandarts Croon. om een mooie fietstocht te rijden in de omgeving van Berkel-Enschot. We rijden ongeveer 30 km in een rustig tempo met een snelheid van ongeveer 13 kilometer per uur.

Tijdens onze rit houden we een drankpauze.

Jaarlijks rijden we meestal twee speciale tochten. In de zomer van circa 60 km met na afloop ergens gezellig eten en in de herfst een zogenaamde “snerttocht”van 30 km.

We hopen dit jaar veel fietsers te mogen verwelkomen.

Contactpersoon: Willy van Ham. Telefoon 013-533 13 43.

 

Tempo 18 (recreatief fietsen)

Vertrekkend nabij Koningsoord wordt elke donderdag om exact 13.30 uur een fietstocht gemaakt van ongeveer 40 kilometer met een tempo van gemiddeld 18 kilometer per uur. Er wordt gefietst langs telkens een andere route in de omgeving van Berkel-Enschot. Er is steeds een break voor een heerlijk kopje koffie of thee.

De meeste deelnemers aan deze tochten rijden op een elektrische fiets, maar een paar willen hun fitheid nog testen op een lichte sportieve fiets. Opvallend is dat er bijna altijd evenveel dames als heren meefietsen.

Het aantal deelnemers per tocht varieert nogal; graag willen wij het aantal deelnemers nog wat omhoog zien te krijgen. Dus als u dit leest, aarzel dan niet maar kom met de fiets naar Koningsoord bij Hemels en fiets gewoon mee.

Contactpersoon: John Rodenburg, T: 013-533 30 59, e-mail: rodenburgjfg@gmail.com

 

Tempo 25

Tempo 25 organiseert tochten met renfietsen en veldtoertochten met mountainbikes.

In april en in augustus wordt al jaren een langere eendaagse tocht van zo’n 100 km gereden.
Twee keer per jaar is een speciale veldtoertocht van ca. 40 km op mountainbikes die door een gezamenlijke lunch wordt onderbroken

Probeer eens zo’n tocht mee te rijden! Het is echt superleuk!

U kunt zich aanmelden bij Frank Smarius met een mailtje: franksmarius@ziggo.nl  Telefoon: 013–533 1292.

IEDERE WOENSDAGMORGEN
Leden van Tempo 25 vertrekken iedere woensdag om 09.30 uur vanaf de Caeciliakerk in Berkel-Enschot voor een 25 km/uur-tocht.

Zij maken een rondje van 60 à 70 km, met een koffiestop.
Deelname is vrijblijvend; je kunt dus meedoen zonder je aan te melden.
Zelf wat te eten meenemen is een goed idee. Een helm dragen is verplicht i.v.m. de veiligheid.