In maart 2024 organiseren we alweer het 28e KBO de Schalm Biljarttoernooi in de biljartruimte van Sociaal Cultureel Centrum de Schalm op Ons Koningsoord.

Dinsdag 5 maart 2024 starten we met de eerste partijen en de finales zullen worden gespeeld op donderdag 28 maart. In de tussenliggende weken wordt gespeeld op dinsdagmiddag, woensdag en donderdag.

Iedereen die ouder is dan 50 jaar, woonachtig is in Berkel-Enschot of Heukelom of speelt bij een biljartclub in Berkel-Enschot kan zich inschrijven. De inschrijfformulieren zullen medio januari 2024 digitaal worden verstuurd aan degenen die bij ons bekend zijn uit eerdere deelname en zijn vanaf dat moment ook beschikbaar bij de beheerder van SCC de Schalm. Bij de beheerder moeten alle formulieren ook worden ingeleverd tegelijk met de € 10,00 inschrijfgeld. In dit inschrijfgeld is een koffie-/theemunt inbegrepen die tijdens het toernooi kan worden besteed. Inschrijftermijn is tot vrijdag 2 februari 2024.

Hou er rekening mee dat we vanwege de bezetting van de 4 biljarts gehouden zijn aan een maximaal aantal van 70 deelnemers.

De loting voor de partijen is gepland op vrijdag 9 februari 16.00 uur en zal ook plaatsvinden in de Schalm.

Voor ons toernooi kunnen we al jaren rekenen op de steun van trouwe sponsoren uit het dorp; inmiddels hebben toegezegd: Hemels Eten en Drinken, Groencentrum de Hemeltjes, Landwinkel de Bollekens, Vakgarage Robben, Shell Tankstation Robben, Cafetaria d’n Boom, Primera, Set in Point, Hubo Bouwmarkt, de Tweewielerspecialist Berkel-Enschot, Boxx Brandsstore.

Het organisatieteam KBO de Schalm Biljarttoernooi: Ben Kolsteren, John Rodenburg, Ties van Rijsewijk, Jan Brands, Wil Pigmans en Jan Freijse.