Het Samen uit Dineren wordt maandelijks georganiseerd door de KBO en SWO bij een van de plaatselijke horecagelegenheden en is bestemd voor alle senioren van Berkel-Enschot.
Via het KBO Nieuws, op de activiteitenpagina van de Schalm en op deze website kunt u zien waar het Samen uit Dineren in de betrokken maand plaatsvindt.

U kunt zich hiervoor aanmelden via het formulier op deze website. Hier vindt u ook het menu. Wilt u zich liever telefonisch aanmelden dan kan dat bij
Ine van de Wiel 06-107 375 62 of bij Ria van de Kam 013-533 26 21. Bij aanmelding graag doorgeven of u vlees of vis wenst en of u een dieet hebt.

U bent vanaf 17.30 uur welkom en we starten met het diner om 18.00 uur. Het driegangenmenu kost € 22,50 p.p., exclusief de drankjes.

Komt u voor de eerste keer, dan wijzen we u bij binnenkomst graag de weg. Er worden geen plaatsen gereserveerd. U schuift gewoon gezellig aan bij een tafel waar een plaatsje vrij is.

De afspraak is dat men zich tot uiterlijk twee dagen van tevoren kan afmelden wanneer men niet kan. We verwachten dan ook dat iedereen die zich heeft aangemeld voor het Samen uit Dineren, ook echt aanwezig zal zijn. Zonder tijdige afmelding is het voor onze horecaondernemers niet vol te houden om voor deze minimale prijs het Samen uit Dineren aan te bieden. Wij vinden het moeilijk om een aanbetaling te vragen en doen dit ook veel liever niet. Maar daarvoor is het wel nodig dat u zich tijdig (uiterlijk twee dagen van tevoren) afmeldt, mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn 

Werkgroep Socma KBO/SWO

Data 2024:
Donderdag 18 januari:         Boerderij Denissen
Donderdag 22 februari:       Hemels
Maart nog niet bekend
Woensdag 17 april:              Bistro Vos
Vrijdag 24 mei:                      De Druiventros
Donderdag 20 juni:               Valentijn LUNCH
Woensdag 17 juli:                 De Bron
Woensdag 21 augustus:      Bistro Vos
Donderdag 19 september:   Boerderij Denissen
Dinsdag 22 oktober:             Aards
Woensdag 20 november:     De Druiventros
woensdag 18 december:     De Bron