Meedoenregeling Gemeente Tilburg

De gemeente Tilburg wil dat alle inwoners kunnen deelnemen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten in de gemeente, ook als men minder te besteden heeft. 

Hebt u een laag netto inkomen, tot 120% van het bijstandsniveau, dan is er de Meedoenregeling van de gemeente Tilburg. U en uw gezinsleden kunnen daarmee een keuze maken uit diverse activiteiten ter waarde van € 143,00 op jaarbasis, per gezinslid.

Het budget van 2024 is geldig tot en met 31 december. U kunt kiezen uit ruim 1700 activiteiten, waaronder het lidmaatschap en de activiteiten van KBO Berkel-Enschot.

Hebt u een laag netto inkomen en dit jaar nog geen brief over de regeling ontvangen? Ga dan naar: www.tilburg.nl/meedoenregeling daar kunt u een aanvraag doen voor de bijdrage.

Indien uw aanvraag is goedgekeurd stuur dan de gegevens: cliëntnummer, naam, geboortedatum en lidnummer KBO door naar onze penningmeester (Jack van den Brand, jackvdbrand@gmail.com of 0641713533), dan kan hij uiteraard na uw verzoek contributie en bijdragen aan activiteiten met uw tegoed verrekenen.