Een aantal enthousiaste vrijwilligers hebben onder de vlag van KBO Berkel-Enschot een Repaircafé opgericht. De reparaties zullen zich voorlopig beperken tot huishoudelijke apparaten, zoals koffiezetmachines, stofzuigers, enz. Al doende zal, mede afhankelijk van het aanbod, dit uitgebreid worden met andere gebruiksvoorwerpen. Het Repaircafé is toegankelijk voor alle bewoners van Berkel-Enschot. De reparaties, met uitzondering van de aanschaf van vervangende onderdelen, zijn gratis. Ter dekking van de kosten is een kleine donatie wenselijk, maar niet verplicht.

Het Repaircafé start op 4 oktober a.s. in clubhuis ‘De Kraacht’ van handbalvereniging White Demons, Rauwbrakenweg 40 in Berkel-Enschot. Openingstijd van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Het clubhuis, dat achter de tennisvereniging Rauwbraken ligt, is met de auto bereikbaar via de Koningsoordlaan. Met fiets of per voet, via Rauwbrakenweg of De Kraan.

Voorlopig wordt gestart met één keer per maand en wel op elke eerste dinsdag van de maand.