Bij Loket BE kunnen inwoners terecht met al hun vragen over zorg, wonen, welzijn en maatschappelijke diensten. Loket BE wordt gerund door vrijwilligers met als aanspreekpunt Wilma van Geel. U vindt het Loket op locatie: Zorgcentrum Torentjehoef Berkel-Enschot.

Wat doet het Loket BE?
Als u een tijdelijke hulpvraag hebt, voor korte momenten of een kleine klus, omdat u deze uitdaging even zelf niet op kunt lossen of hier enorm tegenop ziet. Bezoek dan het Loket BE. Wij zoeken dan een vrijwilliger die u kan helpen. Ook inwoners die als vrijwilliger deze hulp willen bieden, kunnen binnenlopen bij het Loket BE.

Loket BE is voorlopig weer gesloten in verband met Corona.

Het loket is wel telefonisch bereikbaar en per email.
De openingstijd (voor telefonische bereikbaarheid) is weer aangepast naar 10-12 uur.

Via email: loket-be@dorpsraadberkelenschot.nl
Telefonisch:  06-53768978
Locatie: Zorgcentrum Torentjeshoef, Oranjesingel 33

Contact met de gemeente Tilburg

Alle inwoners van de gemeente Tilburg kunnen met al hun vragen te allen tijde terecht bij het centraal telefoonnummer van de gemeente: 14013.

Informatie voor iedereen

Op de website www.t – helpt.nl vindt u uitgebreide informatie over de WMO, vervoer en mobiliteit, wonen, sociaal leven, regelingen en wetten. Deze website is overzichtelijk ingericht en biedt naast gemeentelijke informatie ook veel antwoorden op algemene vragen.