Bij Loket BE kunnen inwoners terecht met al hun vragen over zorg, wonen, welzijn en maatschappelijke diensten. Loket BE wordt gerund door vrijwilligers met als aanspreekpunt Wilma van Geel. 

Wat doet het Loket BE?
Als u een tijdelijke hulpvraag hebt, voor korte momenten of een kleine klus, omdat u deze even zelf niet op kunt lossen of hier enorm tegenop ziet. Bezoek dan het Loket BE. Wij zoeken dan een vrijwilliger die u kan helpen. Ook inwoners die als vrijwilliger deze hulp willen bieden, kunnen binnenlopen bij het Loket BE.

Ook kunt u hier een fijn-thuis gesprek aanvragen, voor meer informatie (Klik hier) of hulp krijgen bij het invullen van de Ggoud vragenlijst.

Openingstijden
Donderdag van 10 tot 12.00.

Bereikbaarheid
Het loket is telefonisch bereikbaar en per email.
Via email: loket-be@dorpsraadberkelenschot.nl
Telefonisch: 06-537 68 978

Locatie: Ons Koningsoord, ruimte Parlatorium (ingang via hellingbaan).

Contact met de gemeente Tilburg
Alle inwoners van de gemeente Tilburg kunnen met al hun vragen te allen tijde terecht bij het centraal telefoonnummer van de gemeente: 14013.

Informatie voor iedereen
Op de website https://www.t-helpt.nlvindt u uitgebreide informatie over de WMO, vervoer en mobiliteit, wonen, sociaal leven, regelingen en wetten.
Deze website is overzichtelijk ingericht en biedt naast gemeentelijke informatie ook veel antwoorden op algemene vragen.