De werkgroepen Dementie-vriendelijk Udenhout-Biezenmortel en Dementie-vriendelijk Berkel-Enschot streven ernaar om burgers met dementie hun plek in de samenleving te laten behouden. Dat vergt ondersteuning van mantelzorgers, maar ook het stimuleren van een passende benadering van mensen met dementie door burgers zonder dementie en door de middenstand.

U kunt op donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur langskomen bij loket BE in Koningsoord (ingang via schuine hellingsbaan), of hen bereiken tijdens de openingstijden via 06-53768978 of loket-be@dorpsraadberkelenschot.nl.

Biljana de Boer is de mantelzorgconsulent van ContourdeTwern die samen met de mantelzorger kan kijken naar mogelijkheden om u te helpen in de zorg voor een ander. U kunt haar bereiken op maandag, dinsdag en donderdagochtend via 06 83 69 30 14 of biljanade-boer@contourdetwern.nl

Er is een Lotgenotengroep opgericht waarbij mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie zich kunnen aansluiten. Zij komen bijeen in Koningsoord op dinsdag in de even weken van 14.00 tot 15.30 uur. Aanmelden kan bij Biljana de Boer, zie haar contactgegevens hierboven.

 

Dementiejournaal januari 2024 (Klik hier)