Het gebruik van mobiele telefoon, laptop, of tablet is voor velen onder ons al heel normaal geworden. Maar dat wil niet zeggen dat er soms geen vragen of onduidelijkheden zijn of dat er toch weer nieuwe ontwikkelingen zijn die wat uitleg behoeven. Daarom hebben de vroegere computerdocenten een hulpdienst opgezet waar u terecht kunt met al uw vragen over de moderne apparatuur. Die is te verdelen in drie onderdelen:

Individuele begeleiding bij het gebruik van uw mobiele telefoon, laptop of tablet.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het leren omgaan met bijv. uw iPhone/iPad omdat de hele samenleving steeds meer digitale vaardigheden vraagt? Wilt u DigiD installeren en gebruiken? Wilt U ook een berichtenbox? Heeft u de coronacheck-app al? Hoort u van anderen wat ze er allemaal mee kunnen maar is uw iPad/iPhone nog steeds een raadsel voor u en is het in uw ogen allemaal even onoverzichtelijk?
Het gebruik wordt een stuk gemakkelijker als u samen met de docent (in uw eigen huis) kunt oefenen op een moment dat het u beiden uitkomt en zo lang of kort als u wilt. U kunt een van onze begeleiders bellen om een afspraak te maken. Dit kan een eenmalige maar uiteraard ook een vaker terugkerende afspraak zijn. Bij meerdere afspraken zal een (geringe) urenvergoeding gevraagd worden.

U kunt bellen naar:
Pia Clarijs-Dahlhaus (m.n. voor de iPhone en de iPad) op 06-16045262
of naar Trees Corbey op 06-46334106.

Hulp bij programmatische of meer technische problemen.

Heeft u moeite met installaties van nieuwe programma’s, het overzetten van programma’s naar een nieuwe computer, of heeft u storingen van de computer of programma’s. Ook hiervoor kunt u hulp krijgen. Bel vrijblijvend naar onze technisch begeleider. In het eerste telefonisch gesprek kunt u uiteraard uw probleem aangeven en kan de begeleider al een plan van aanpak geven en ook een kostenraming opmaken. Meestal zal een eerste gesprek/afspraak bij u thuis of bij de begeleider de eerste stap zijn.

U kunt bellen naar Marco Rutters op 06-20530133.

 

 

 

De docenten/computerhulpen zijn:
Docent                                   telefoon
Trees Corbey                        06 46 33 41 06
Pia Clarijs-Dahlhaus            06 16 04 52 62
Marco Rutters                      06 20 53 01 33