PROJECTGROEP “ZWERFKINDEREN COCHABAMBA”

Deze projectgroep organiseert al enkele jaren in samenwerking met de MOV-groep Moergestel op de laatste zondag van augustus de fietstocht TOER MEE ten gunste van het project opvang en ontwikkeling van zwerfkinderen in Cochabamba/Bolivia van pater Theo Raaijmakers uit Moergestel.

U kunt kiezen uit een tocht van ca. 25 km of 40 km. De tochten, die in de omgeving van Berkel-Enschot worden uitgezet, gaan over verrassende, maar goed begaanbare paden.

Ze voeren langs enkele posten waar u tegen een kleine vergoeding wat kunt eten of drinken en waar u op uw startkaart delen van een slagzin kunt laten invullen.

Men hoeft geen lid te zijn van de KBO om mee te kunnen fietsen. Iedereen – jong en oud- is van harte welkom. Er is geen voorinschrijving nodig. Op de dag zelf kan men zich bij het startpunt melden.

Help pater Raaijmakers bij zijn werk voor de straatjeugd in Cochabamba door deel te nemen aan een van de fietstochten.

Mocht dat u niet uitkomen, maar wilt u wel het project steunen, dan is uw bijdrage van harte welkom op rekeningnummer NL35RABO0106846574 van de KBO Berkel-Enschot bij de RABObank met vermelding van “Project straatkinderen Cochabamba”.

Voor informatie over het project kunt u kijken op www.stichtingwerktheoraaijmakers.nl.

Het ANBI-nummer van de stichting is 816041672.

Contactpersoon projectgroep “Zwerfkinderen Cochabamba”:

Piet Haarmans, (pdhaarmans@hotmail.com), tel. 013-533 28 30.

 

Door aan Theo te doneren kunnen heel wat kinderen leren