Opmerking: Deze cursus is de cursus die in november en december 2020 niet is doorgegaan vanwege corona. In het voorjaar 2021 gaat hij dus wel door. Daarbij wordt aan de eerdere belangstellenden gevraagd zich wederom officieel in te schrijven.

In 2019 was er een eerste versie van deze interactieve cursus over moeilijk verklaarbare en minder bekende verschijnselen in het dagelijks leven, in wetenschap, in oude geschiedenis, maar ook in persoonlijk ervaringen. In overleg met de deelnemers wordt er een nadere keuze gemaakt uit de mogelijke onderwerpen.
Intussen heeft het Corona-virus wereldwijd een diepgaande crisis in samenleving en economie veroorzaakt en ons geconfronteerd met sterfelijkheid.

In het chinees is crisis: zowel gevaar als nieuw perspectief. Deze tweede cursus “Er is meer….” gaat o.m. ook over de niet-materiele aspecten van ziekte en gezondheid, immuunsysteem, synchroniciteiten, diepere betekenissen van wereldwijde veranderingen, raakvlakken van wetenschap, religie en mystieke spiritualiteit, bijna-dood-ervaringen, paranormale verschijnselen en wonderen.

Bij dit alles wordt een nieuw eigentijds verbindende verklaringsmodel verder uitgediept, waarin al deze verschijnselen kunnen samenkomen en hun plaats kunnen hebben.

Deze cursus 2 staat op zichzelf en bevat ook allerlei nieuwe elementen t.o.v. versie 1.

Docent:                    Gerard van de Kam
Waar:                        Muziekhuis bij Boerderij Denissen grote zaal
Wanneer:                  woensdagmorgen van 10.00 – 12.15 uur
Cursusdata:             3 en 17 februari, 3 en 24 maart
Kosten:                     voor leden KBO B-E: € 20,-

Telefoonnr. Gerard van de Kam: 013-5332621 e-mail: wr8177@kpnmail.nl