Engels is overal om ons heen. Het is een taal die zich een weg gebaand heeft in ons dagelijks leven en we gebruiken het Engels vaak zonder erbij stil te staan.

Engels is overal om ons heen. Het is een taal die zich een weg gebaand heeft in ons dagelijks leven en we gebruiken het Engels vaak zonder er bij stil te staan.
Toch is er behoefte aan basis Engels omdat nu eenmaal niet iedereen vroeger in de gelegenheid geweest is een vreemde taal te leren.

Je verstaanbaar willen maken in het buitenland, op bezoek kunnen bij je kind dat in Canada woont, je geen buitenstaander voelen als er veel Engelse termen gebruikt worden tijdens een bijeenkomst. Dit zijn vaak de redenen waarom mensen een taal willen leren.

KBO biedt het komende najaar weer een vervolgcursus van 10 lessen Engels aan voor mensen die graag hun kennis van de Engelse taal willen uitbreiden en voor de cursisten die al aan de instapcursus hebben meegedaan. U leert op een ongedwongen manier spreken en schrijven aan de hand van speciaal lesmateriaal dat door de docente zelf bewerkt is. Kosten lesmateriaal zijn € 7,50.
 

Docent:                 Hildegard Pouwels-van Kuilenburg
Waar:                     Koningsoord in de Oude Keuken
Wanneer:              woensdagmorgen van 10.30 – 11.45 uur
Cursusdata:          29 september, 6, 13, 20 oktober, 3, 10, 17, 24 november, 1 en 8 december
Kosten:                  voor leden KBO B-E: € 35,-