Ook dit najaar kunt U weer een cursus beeldhouwen volgen bij docenten Ro-Nalt Schrauwen en Ton van Duinhoven. Een cursist vroeg hem eens: “Is beeldhouwen moeilijk? “ “Nee, hoor,” antwoordde Ro-Nalt,” het beeld zit er al in , je hoeft alleen de steen er omheen weg te hakken.” Die vaardigheid kan iedereen leren. In week 42 is de cursus bestemd voor leden die al een cursus bij Ro-Nalt gevolgd hebben. De docent zorgt voor materiaal , ongeveer € 20 , afhankelijk van de grootte van uw werkstuk. U mag gebruik maken van het gereedschap in zijn atelier. Het is aan te bevelen een mondkapje mee te nemen. Er kunnen maximaal 5 leden deelnemen aan deze cursus.

Docent:               Ton van Duinhoven
Waar:                   Kardinaal Alfrinkstraat 40, Tilburg ongeveer 30 min. met de fiets
Wanneer:            van 13.30 tot 16.00 uur
Cursusdata:        week 42: 12, 13, 14, 15 en 16 oktober