12 juli 2023

VVN Opfriscursus Auto

Gratis deelname VVN Opfriscursus Auto in de gemeente Tilburg

Al van jongs af aan neem je elke dag deel aan het verkeer. Je hebt al jarenlang je rijbewijs en je hebt intussen al heel wat kilometers afgelegd. Kortom: je hebt veel verkeerservaring. Maar, wanneer heb je je voor het laatst verdiept in de verkeersregels en jouw verkeersgedrag? Voor veel mensen is dat al lang geleden. Met de VVN Opfriscursus Auto helpt Veilig Verkeer Nederland je hierbij.

De VVN Opfriscursus Auto is gratis en bestaat uit twee leerzame en leuke bijeenkomsten van maximaal twee uur inclusief pauze. Samen met andere deelnemers fris je je verkeerskennis op. In een ontspannen sfeer geeft onze trainer antwoord op al je verkeersvragen. Naast actuele verkeerstheorie worden fysieke veranderingen en de invloed die dit heeft op je rijgedrag bespreekbaar gemaakt. Een mooie manier om jouw verkeerskennis op te frissen en inzicht te krijgen in je eigen verkeersgedrag.

In opdracht van de gemeente Tilburg en in samenwerking met de lokale seniorenverenigingen organiseert Veilig Verkeer Nederland dit jaar vier VVN Opfriscursussen Auto. Deelname is gratis!

De 2-daagse opfriscursus wordt gegeven op:
1e opfriscursus, vrijdag 17 en 24 november 2023 tijdstip 13.30 – 15.30 uur in Tilburg Reeshof
2e opfriscursus, vrijdag 1 en 8 december 2023 tijdstip 9.30 – 11.30 uur in Tilburg Zuid
3e opfriscursus, donderdag 14 en 21 december 2023 tijdstip 14.30 – 16.30 uur in Berkel-Enschot
4e opfriscursus, vrijdag 15 en 22 december 2023 tijdstip 9.30 – 11.30 uur in Tilburg Noord
Let op: je wordt op beide dagen van de 2-daagse opfriscursus verwacht.

Is dit iets voor jou en ben je inwoner van de gemeente Tilburg? Meld je dan aan via onderstaande link of bel tijdens kantooruren met 088-5248850.    vvn.nl/opfriscursustilburg

Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn mag je de aanmelding per mail sturen naar:
steunpuntzuid@vvn.nl o.v.v. ‘VVN Opfriscursus Auto Tilburg en de data van de cursus waar je wilt komen’. Vermeld in de mail je NAW gegevens en telefoonnummer.

Deelname is gratis, maar let op: vol=vol!

Je ontvangt een week voor aanvang van de opfriscursus een uitnodiging met de locatiegegevens.