7 september 2022

Informatiemarkt Mobiliteit

65+? Bezoek de Informatiemarkt Mobiliteit! Gratis, gezellig en nuttig

Welke vorm van vervoer past het beste bij mij? En hoe zit dat nou met de OV-chipkaart? Op de Informatiemarkt Mobiliteit op 6 oktober krijgt u antwoord op al uw vragen over het openbaar vervoer, de fiets en andere vervoersmogelijkheden in en rondom Tilburg. De deskundige partners nemen alle tijd voor u weten welke vragen senioren hebben.

Kom langs voor antwoord op uw praktische vragen over op en afstappen van de fiets, het gebruik van een e-bike tot het bespreken van persoonlijk reisadvies. Als u op de fiets komt, kunt u ook gratis een fietsspiegel laten monteren. Hartstikke handig!

De volgende organisaties zijn op de mobiliteitsmarkt aanwezig en staan klaar voor al uw vragen rondom mobiliteit:

• Automaatje
• De Opstapbus
• NS
• Arriva
• Het Fietsforum Tilburg
• Fysiotherapeut
• Het Reisloket
• Reizigersoverleg Brabant
• De Fietsspiegelstraat

De mobiliteitsmarkt is op donderdag 6 oktober 2022 van 12.30 tot 15.30 in De Druiventros aan de Bosscheweg 11 in Berkel-Enschot. Vrije inloop, toegang gratis.