7 september 2022

Franse middag met John Desmares

Lekker slenteren langs de Seine, de zon kleurt de bomen op de kade in prachtige herfsttinten. Uit een boulangerie stijgt de geur op van warme croissants en op de terrassen genieten vroege vogels van hun verre de pastis behoedzaam aangelengd met water of van “ une tasse de café “ In de verte klinkt zacht maar herkenbaar une chanson.

Het is dit gevoel dat u kunt beleven op vrijdag 21 oktober als de KBO u uitnodigt voor een gezellige Franse middag in het Muziekhuis naast Boerderij Denissen.

Wij ontvangen u op ons ‘binnen terras’ om 14.00 uur, zaal open 13.30 uur, met “une tasse de café ou de thé “ met Franse lekkernijen waarna een optreden volgt van:

    John Desmares

Met zijn zoetgevooisd stemgeluid, enthousiasme en warme uitstraling neemt hij ons vanmiddag mee op een ‘Tour de France’. In de pauze serveren wij U een glas wijn of iets fris met een Frans hapje

Na de pauze vervolgt John zijn optreden waarbij wij rond 16.45 u de middag zullen beëindigen.

Aanmelden kan vanaf 28 september voor slechts € 6.50 incl. koffie/thee /pauze drankje en Franse lekkernijen bij: Ria van de Berg 013 533 3107, o.v.v. uw KBO ledenpas/lidmaatschap nummer.

Het bedrag wordt automatisch door de KBO geïncasseerd.

Op ons, in de zaal gecreëerd, terras is plaats voor 90 personen dus meldt u snel aan!

KBO Werkgroep Ontspanning