7 september 2022

Biljartcursus november 2022

Tijdens de coronacrisis waren we genoodzaakt te stoppen met het aanbieden van de cursus.
We gaan 2 november weer beginnen.

De cursus is bedoeld voor leden met weinig of geen ervaring in de biljartsport.

We hopen te bereiken dat U na de cursus over voldoende praktische- en theoretische ervaring beschikt om biljarten als hobby te kunnen beoefenen.
De biljartverenigingen in Berkel–Enschot ontvangen U daarna waarschijnlijk graag als nieuw lid.
Biljarten is zeer geschikt voor het opdoen van sociale contacten.

Een cursus wordt normaliter gegeven aan een groep van 3 personen.
Bij 5 inschrijvingen starten we met 2 groepen die naar sterkte worden ingedeeld.
Bijvoorbeeld een groep met deelnemers die niet of nauwelijks over biljartvaardigheden beschikken en een groep met enige praktijkervaring.
Zijn er meer dan 6 aanmeldingen dan komt er een wachtlijst. Zij komen aan de beurt bij de volgende cursus die dan in januari 2023 wordt opgestart.

Docent:           Bart Bos
Waar:              Ons Koningsoord
Wanneer:       woensdagmorgen
Groep 1:         van 9.30 – 11.00 uur
Groep 2:         van 11.15 – 12.45 uur  (eventueel)
Data:               2, 9, 16, 23 en 30 november en 7 december
Kosten:           voor leden KBO B-E: € 45,-

Hebt U nog vragen, dan kunt U mailen naar:    bart.bos@home.nl

Om eventuele groepen te kunnen indelen ontvang ik bij aanmelding graag een mailtje van U met gegevens over uw biljartervaring.

Voor deelname kunt u zich vóór 26 oktober 2022 aanmelden met het formulier op deze website.

De bijdrage wordt voor het begin van de cursus geïncasseerd. U hoeft dus zelf geen betaling te doen!