10 juli 2022

Busreis Floriade

We kunnen en mogen weer: wie gaat er mee met de busreis?

Je zou het haast vergeten maar vóór het uitbreken van die vermaledijde Corona-pandemie stapten jaarlijks gemiddeld 150 leden van onze vereniging in de bussen van Sabeh Tours om te gaan genieten van een (veelal) prachtige busreis.

Corona verhinderde ons te doen wat we wilden doen, sociale contacten kwamen onder druk te staan, zorgeloze uitstapjes waren niet aan de orde.

Op dinsdag 23 augustus bestaat er de mogelijkheid deel te nemen aan een dagtocht naar de Floriade in Almere, een “wereldtuinbouwtentoonstelling” die om de 10 jaar in een Nederlandse gemeente wordt gehouden. Op de Expo kun je meer dan 40 landenpaviljoens bezoeken waar de diverse landen hun cultuur en lokale innovaties op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie laten zien.
Prachtige tuinen als ware kunstwerken, ontdek rozen in de stad van de toekomst. Op het uitgestrekte tentoonstellingsterrein kunt u genieten van gezonde snacks en maaltijden en er zijn winkels waar u een uniek aandenken van de Floriade kunt bemachtigen. En wat dacht u van een rit met de kabelbaan om zo de Floriade te bewonderen.
Wij maken u erop attent dat een bezoek aan de Floriade vanwege de opzet en de uitgestrektheid een fors beroep doet op uw mobiliteit.
De prijs voor deze dagtocht is inclusief de entree tot de Floriade, een enkele rit per kabelbaan, een diner en vervoer per luxe touringcar.

Voor een kop koffie of thee alsmede een lunch is op het terrein gelegenheid genoeg, maar uitdrukkelijk zij gesteld dat deze kosten voor eigen rekening van de deelnemers zijn. Een van huis meegebracht lunchpakket is toegestaan.

Voor vertrektijden/opstapplaatsen zie het aanmeldformulier. Aanmelden vóór 13 augustus.

De kosten van deze reis zijn € 74,50 per persoon. In overleg met het bestuur is de prijs voor leden-deelnemers vastgesteld op € 53,50 per persoon. Het verschil zal door de penningmeester ten laste van de KBO worden bijgelegd. Uw bijdrage wordt enkele dagen vóór de reis geïncasseerd.

Aanmelden kan op twee manieren:
1. Via het formulier op deze website.
2. Of u gebruikt het inschrijfformulier in hett KBO Nieuws en levert dit in bij Joke van Oudheusden, Jacob van Ruysdaellaan 12, 5056 CD Berkel-Enschot.