8 december 2021

Berichten Contour de Twern

HELP EEN DORPSGENOOT

Wil jij graag iets voor een ander doen en heb je daar 1 tot 3 uur per (2) weken tijd voor?
Dit hoeft niet “levenslang” maar kan ook voor een korte periode dat jij daar tijd voor hebt.
We hebben op dit moment binnen Berkel-Enschot verschillende hulpvragen van dorpsgenoten voor:
* een wandeling
* (samen) een boodschap doen
* een spelletje
* een praatje
* iets leuks te ondernemen
Je bent van waardevolle betekenis voor een dorpsgenoot en draagt bij aan ons sociale dorp.
Wil je hier meer over weten of wil je je hiervoor aanmelden?
Neem dan contact op met ContourdeTwern Berkel-Enschot, anitadebont@contourdetwern.nl | (06) 10 93 21 79.

FIJN THUIS GESPREK

Mensen worden steeds ouder. Hoe mooi is het als dat op een gezonde, veilige en gelukkige manier in uw eigen woning in uw eigen dorp kan!
Maar hoe doet u dat en wat heeft u daarvoor nodig?

Een opgeleide vrijwilliger kan u hierover adviseren in een Fijn Thuis gesprek en weet bij welke organisaties u kunt aankloppen voor hulp.
Zij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Het gesprek is geheel vrijblijvend en kan u verder helpen met vragen die u heeft over bijvoorbeeld:
* (Thuis)zorg, mantelzorg
* Aanpassingen in uw woning
* Vervoer
* Vrijetijdsbesteding
* Administratie / financiën
* Vrijwilligerswerk
Aarzel niet en maak een afspraak voor een Fijn Thuis gesprek via het Dorpsloket BE. Zij helpen u graag!
Op donderdag zijn zij van 10.00-12.00 aanwezig in Koningsoord
loket-be@dorpsraadberkelschot.nl of | (06) 53 76 89 78