10 september 2021

Algemene Ledenvergadering 24-09-2021: aanmelden vóór 10 september!

Al eerder hebben we aangekondigd dat onze Algemene Ledenvergadering (ALV) dit jaar is uitgesteld tot 24 september a.s. In De Druiventros starten we dan ’s middags om 13.30 uur met de herdenking van de overleden leden sinds 10 oktober 2020. Daarna begint de ALV. U bent hiervoor bij deze van harte uitgenodigd. De zaal is open vanaf 13 uur.

Vanwege de huidige coronamaatregelen kunnen we alleen vaste zitplaatsen op 1,5 meter afstand van elkaar aanbieden. Partners mogen natuurlijk wel bij elkaar zitten. U dient zich wel aan te melden en u mag uitsluitend komen als u geen gezondheidsklachten hebt. Het is dus niet het sociale gebeuren zoals u dat gewend bent bij de KBO.

Als u de ALV op 24 september a.s. wilt bijwonen dan vragen wij u om u aan te melden vóór 10 september a.s. met het aanmeldingsformulier bij het KBO Nieuws of  via het formulier op deze website. Het aanmeldingsformulier dient ingeleverd te worden bij het secretariaat: Joke van Oudheusden, Jacob van Ruysdaellaan 12, 5056 CD Berkel-Enschot. We verwachten dat we maximaal circa 100 leden een plaats kunnen aanbieden. Het is gebruikelijk dat zo’n aantal meestal aanwezig is. Bij de ingang zal uw feitelijke aanwezigheid geregistreerd worden. Kom daarom op tijd !

De vergaderstukken inclusief de agenda van de ALV zijn tegelijk met dit KBO Nieuws bij u bezorgd. Het jaarverslag, een onderdeel van de agenda, hebt u al in juli ontvangen.

Mocht vanaf 20 september de 1,5 meter maatregel niet meer gelden, dan kunt u zonder aanmelding alsnog de ALV bijwonen. Dan dient u bij de ingang wel uw coronatoegangsbewijs te tonen met de CoronaCheck-app of in schriftelijke vorm. Vergeet ook uw legitimatiebewijs dan niet.