31 augustus 2021

Ons Koffie-uurtje

Omdat het steeds beter blijft gaan met corona en de meesten van ons ook ingeënt zijn, willen we hier mee door gaan. We waren de voorbije maanden met ca. 25 gasten en, hoewel we meer mensen verwacht hadden, was het weer echt gezellig en was iedereen weer enthousiast.

Tom en Eugène van de Schalm hadden de tafeltjes zo geplaatst dat we op een redelijke afstand met meerderen een goed en gezellig gesprek konden voeren. Het was fijn om elkaar weer te zien en te horen.

U bent vanaf heden, elke eerste woensdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur, weer van harte welkom in de Schalm. Zoals u weet wordt het eerste kopje koffie/thee u aangeboden door de KBO/SWO. U hoeft geen lid te zijn van de KBO, alle senioren van Berkel-Enschot zijn van harte welkom.

Er is plaats voor 40 mensen en u wordt verzocht zich aan te melden bij: Ine van de Wiel (T: 013-533 37 57) of bij: Ria van de Kam (T: 013-533 26 21).