23 april 2021

Puzzelen met Plezier

Puzzelen om de dag te breken? Het leggen van puzzels is heel populair, zeker nú puzzelen velen om de dagen door te komen. Heb je zelf geen puzzels of heb je je eigen puzzels al vaak uitgelegd? Meld je dan bij ons! Het lenen van de puzzels is gratis. We hebben puzzels vanaf 500 stukjes. Wij houden uiteraard rekening met de RIVM maatregelen. De puzzels gaan steeds in quarantaine voordat ze weer opnieuw worden uitgeleend. U kunt een puzzel komen uitzoeken (Sint Caeciliastraat 18) of wij brengen de puzzels aan huis op gepaste afstand en komen ze, na afspraak weer ophalen of omruilen voor een nieuwe puzzel. Heeft u interesse? Of kent u iemand voor wie dit leuk zou zijn? Laat het ons dan weten! Wij zijn bereikbaar via 06 201 39 451 of mail naar puzzelenmetplezier@gmail.com

Mochten wij de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij zo snel mogelijk terug.

Maria Minkels en Wilma van Geel, Puzzelen met plezier