15 maart 2021

Vervoer naar priklocatie

Na onze oproep van 8 maart aan alle leden die email hebben zijn er 36 aanmeldingen binnengekomen van leden die andere leden naar een priklocatie willen vervoeren. Heel fijn dat we die bereidheid zien om andere leden te helpen!

Hebt u een brief met een oproep voor een corona vaccinatie ontvangen en hebt u zelf geen vervoer kunnen regelen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Jan Freijse tel. 013-5332780. Hij brengt u dan in contact met een van onze leden die bereid is om u te vervoeren.

De chauffeur mag vooraf met u een vergoeding afspreken, doch niet meer dan € 0,30 per kilometer. Naar het Willem II stadion is dat dan ongeveer € 7,50 retour maximaal. Maar u mag samen ook een lager bedrag afspreken of misschien, en nog meer passend binnen de mantra van onze vereniging “van senioren voor senioren”, wordt het gratis gedaan binnen onze regio.

Uiteraard dienen bij het vervoer de voorschriften in acht genomen te worden, dus is een mondkapje in de auto verplicht en u mag geen corona-klachten hebben (dus niet verkouden etc.). Die voorschriften gelden uiteraard ook voor de chauffeur.

Dus: hebt u geen vervoer naar de priklocatie belt u dan gerust naar Jan Freijse. Er zijn vele leden die u graag helpen!