28 september 2020

Puzzel-Uitleen

Puzzelen om de dag te breken? Het leggen van puzzels is heel populair, zeker nú puzzelen velen om de dagen door te komen. Heb je zelf geen puzzels of heb je je eigen puzzels al vaak uitgelegd? Meld je dan bij ons! Het lenen van de puzzels is gratis. We hebben puzzels vanaf 500 stukjes. Wij houden uiteraard rekening met de RIVM maatregelen. De puzzels gaan steeds in quarantaine voordat ze weer opnieuw worden uitgeleend. De vrijwilligers brengen de puzzels aan huis op gepaste afstand en komen ze na twee weken weer ophalen of omruilen voor een nieuwe puzzel.

Heb je interesse? Of ken je iemand voor wie dit leuk zou zijn? Laat het ons dan weten! Wij zijn bereikbaar via 06-20139451.

Mochten wij de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij zo snel mogelijk terug.

Platform Welzijn Berkel-Enschot