25 augustus 2020

Bericht van Theaters Tilburggroep

Het theaterseizoen 2020/2021 wordt door Theaters Tilburg opgesplitst in 2 delen te weten een eerste deel van september t/m december 2020 en een tweede deel van januari t/m juni 2021. Er komen ook twee verkoopmomenten. De verkoop voor het eerste deel begint op 22 augustus 2020. Voor de verkoop van het tweede deel is nog geen datum bepaald, maar deze zal ergens in het najaar liggen. Theaters Tilburg is nog volop bezig met het invullen van het programma voor die maanden.

Door de coronacrisis beschikt Theaters Tilburg op dit moment over een beperkte zaalcapaciteit. Dit gegeven en het feit dat er aan het toekennen van plaatsen voorwaarden zijn verbonden met betrekking tot de onderlinge relatie van belangstellenden, heeft de werkgroep besloten om geen gezamenlijke bestelling in te sturen.

Deelnemers die willen weten wat het programma van september t/m december inhoudt, kunnen de website van Theaters Tilburg  raadplegen:    (klik hier)   Theaters Tilburg • Schouwburg & Concertzaal Tilburg

Bij belangstelling kan men zelf rechtstreeks bij Theaters Tilburg reserveren.

Van verdere ontwikkelingen houden wij u op de hoogte.

KBO-Werkgroep Theaters Tilburg